replica handbags uk hermes replica handbags replica designer handbags replica handbags replica hermes handbags replica hermes bags replica louis vuitton handbags buyreplica handbags ouelet replica chanel onsale replica handbags outlet handbags replica outlet replica chanel luxury Construccions Salido Carrió

 

 

Qualitat

Mediambient

Seguretat

 You must have flash player to view this page!

Benvinguts

Construccions Salido Carrio neix com a unió de dos grups empresarials, amb llarga experiència en el món de la construcció.

Els inicis es remonten a l’any 1.950, on la primera bàsicament es basava en la promoció d’edificis d’habitatges. Gràcies a la unió de les dues empreses s’encarrila un nou grup empresarial potent per desenvolupar qualsevol tipus d’obra tant de caire particular com públic, residencial, industrial, rehabilitacions, noves promocions d’habitatges,…des d’intervencions petites però necessàries pel client com obres prestigioses de gran rellevància.

Oferim uns serveis professionals altament qualificats, fruit de l’experiència i la formació continuada.

La implicació en els projectes, així com la qualitat dels mateixos, el respecte en vers els nostres clients, col.laboradors i treballadors en matèria de seguretat i, la construcció sostenible són els objectius essencials de la direcció.

En aquest sentit ho acrediten les certificacions de qüalitat obtingudes l’any 2000 i les de medi àmbient i seguretat des del 2006, avalen l’esforç i la sensibilitat de l’empresa en aquestes matèries.

Obres destacades

 

Hospital C.CAT Vall d´Hebron

 

Sala Gaudí de La Pedrera